Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipele de handbal masculin ale CSU din Suceava așteaptă să vadă ce decizii se vor lua în legătură cu campionatele în care evoluează în această perioadă perturbată imprevizibil de pandemia cauzată de coronavirus. Sunt tot felul de scenarii și tot felul de presupuneri legate de sezonul din România și exemple diferite de la țară la țară în acest moment de incertitudine.

”Suntem în discuții cu tot felul de oameni din handbal și din România, dar și din alte țări nu se știe ce va urma și cum vor evolua lucrurile. Deocamdată respectăm regulile, distanțarea socială pentru că regulile sunt la fel pentru toată lumea.

Pentru noi nu este la fel de simplu ca pentru alte formații de la noi. Noi avem un obiectiv, am pornit pe un drum, am muncit mult și am investit mult din toate punctele de vedere, deci rezultatul contează la urma urmei.

Sunt tot felul de zvonuri, că se va comprima campionatul, că se va mări numărul de echipe din Liga Națională, însă nimic nu e sigur. Oricum, pentru CSU din Suceava barajul de promovare este inevitabil.

În Ungaria campionatul a fost ”înghețat” și lucrurile se vor relua din punctul în care a rămas fără modificări. În Germania pe de altă parte, sezonul se va relua. În Franța se va mări numărul de echipe din primul eșalon valoric promovând formațiile de pe primele două poziții din liga secundă. Așa că nu se știe ce va urma în România.

Oricum, din punct de vedere sportiv întreruperea nu este benefică, dar este o situația excepțională și nu avem ce face. Antrenorul Adrian Chiruț ține legătura cu toți jucătorii și încearcă să-i mențină în formă bună. Excepție fac Kobzii și Majic care sunt blocați la Suceava.

Sper ca totul să se rezolva cât mai curând și lumea să conștientizeze faptul că Sărbătorile de Paște din acest an este bine să fie cât mai calme și singuratice, dacă pot spune așa. Oricum, după ce situația se va relaxa va fi o perioadă în care se va juca fără spectatori, lucru care pe noi ne dezavantajează pentru că avem un public sucevean deosebit de cald și iubitor. Le doresc sănătate tuturor și abia aștept eu și colegii mei și jucătorii noștri să auzim din nou vacarm în sala ”Dumitru Bernicu” din Suceava” a afirmat decanul Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava, Petru Ghervan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava