Concert pascal
MOPAN Suceava

Jucătorii echipei Sporting Suceava mai au vacanţă şi se pot relaxa până la finele lunii ianuarie. Potrivit informaţiilor primite din partea managerului Ciprian Anton, “alb-verzii” aşteaptă  mai întâi să aibă loc reunirea celor de la Rapid CFR, iar în funcţie de acest lucru se vor urni lucrurile şi în curtea divizionarei a III-a.
“Aşteptăm reunirea la Rapid, să vedem ce jucători vor de la noi, iar în funcţie de asta ne vom regrupa şi vom începe şi noi pregătirile”, a precizat mangerul Ciprian Anton.
Sporting s-a despărţit deja la trei jucători, este vorba de portarul Afloarei, de mijlocaşul băcăuan Gucianu şi de fundaşul Ferariu, căruia “alb-verzii” nu-i mai pot satisface pretenţiile financiare. “Vrem să reducem la maxim cheltuiele cu jucătorii din afara oraşului. Din primăvară vom miza doar pe fotbalişti localnici. Ferariu, Kuruc, Bâgu sau Nechitoaia erau oricum propunerile noastre pentru Rapid, iar dacă aceştia vor face pasul spre Liga a II-a, atunci ne vom completa lotul cu jucători tineri din judeţ sau de la LPS”, a mai spus Ciprian Anton.
Cel mai probabil, reunirea celor de la Sporting Suceava va avea loc după data de 20 ianuarie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava