Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul PSD pentru Primăria Suceava, Vasile Rîmbu, propune un program pentru plantarea a 100.000 de copaci care vor primi numele copiilor ce se vor naște în Suceava. „Am oportunitatea, în această perioadă, să merg pe jos prin majoritatea zonelor din oraș. Atât eu, cât și colegii mei am constatat în mod independent că în zeci de locuri spațiul verde poate fi ușor extins sau amenajat și noi copăcei pot fi plantați. În toate orașele de succes pe care le-am vizitat sau analizat, am observat implicare din partea comunității. Din acest motiv, vreau să lansez o provocare sucevenilor, să facem echipă pentru a transforma Suceava într-un oraș verde prin plantare de copaci”, a declarat Vasile Rîmbu. El a precizat că una din primele inițiative pe care dorește să le implementeze este programul multi-anual „Rădăcini pentru Viitor” prin care dorește să îmbine îngrijirea mediului cu celebrarea noilor membri ai comunității sucevene „Scopul este să formăm o legătură personală și durabilă între comunitate, îndeosebi familiile tinere cu copii, și mediul înconjurător” a spus candidatul PSD pentru Primăria Suceava.

El a arătat că în cadrul acestui program municipalitatea va achiziționa puieții de arbori, fiecare fiind dedicat unui copil nou născut din Suceava, iar familiile vor primi un certificat de adopție a unui copac, pe care îl pot vizita și îngriji pe măsură ce copilul lor crește. „Tot primăria va realiza o aplicație de mobilizare comunitară prin care oricine poate să se înscrie voluntar în program sau poate să sugereze zone în care se pot amenaja spații verzi, va organiza evenimente anuale de plantare în care familiile, școlile și organizațiile locale sunt invitate să planteze, dar și evenimente de recunoaștere a participanților în care voluntarii activi vor primi un simbol de apreciere din partea administrației locale. Spațiul verde este strâns legat de aspectul orașului și de calitatea vieții și îmi doresc să dezvoltăm împreună o tradiție locală de acțiune ecologică. Fiecare arbore plantat va fi un simbol de viață și speranță. Vom recupera tot ce s-a defrișat în trecut și vom reface spațiul verde. Facem Suceava bine!”, a încheiat Vasile Rîmbu.

Vasile Rîmbu propune un program pentru plantarea a 100.000 de copaci, care vor primi numele copiilor ce se vor naște în Suceava, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava