Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a anunțat în această dimineață că în cadrul cadrul întâlnirilor regionale organizate în cursul săptămânii trecute şi în urma Consiliului Politic Naţional al PSD, la propunerea Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava fost validaţi ca şi candidaţi domnul deputat Gheorghe Şoldan pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, respectiv domnul Vasile Rîmbu pentru cea de primar al municipiului Suceava.

Ioan Stan a precizat că cele două propuneri au venit în urma discuţiilor purtate în Biroul Politic Judeţean şi în Consiliul Politic Judeţean al PSD Suceava. “S-a considerat că persoanele nominalizate sunt cele mai potrivite pentru a asigura atât judeţului Suceava cât şi municipiului reşedinţă de judeţ, climatul potrivit pentru o dezvoltareîn concordanţă cu aşteptările alegătorilor, care nu mai vor vorbe, ci fapte”, a spus Ioan Stan.

Vasile Rîmbu și George Soldan, validați de "centru" candidați ai PSD la Primăria Suceava, respectiv Consiliul Județean, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava