Concert pascal
MOPAN Suceava

Pentru 4 zile şi 4 nopţi, vedetele s-au mutat la Cluj pentru cel mai mare festival din România, Untold! Nu doar muzica a făcut senzaţie la Cluj, ci şi ţinutele alese de zecile de VIP-uri, care s-au întrecut în outfituri care mai de care mai scumpe şi mai extravagante. Seară de seară, circa 100.000 de oameni au luat cu asalt Cluj Arena, care a devenit neîncăpătoare, notează click.ro.

Cătălin Botezatu (54 ani) nu putea rata Clujul în cele 4 zile de Untold, aşa că a avut locul său la VIP şi a făcut diferenţa. Celebrul designer nu avea cum să nu iasă în evidenţă cu ţinutele alese pentru Untold. A schimbat mai multe outfituri, a purtat de la Valentino la Versace şi a atras atenţia cu ochelarii de soare foarte şic, supradimensionaţi, pe care i-a schimbat bineînţeles în fiecare seară.

Designerul nu a dorit să îşi comenteze propriile ţinute, însă reporterii Click! au fost cei care au făcut o estimare a ceea ce a purtat Bote în cele 4 seri de festival, iar suma ţinutelor sale este una de invidiat, doar lanţul Cartier cu briliante afişat la gât de designer fiind estimat la suma de 100.000 euro.

Giulia Anghelescu (37 ani) şi soţul ei, Vlad Huidu, nu au putut rata Untold. S-au bucurat împreună de această experienţă frumoasă, iar Giulia s-a întâlnit cu mai multe prietene de-ale ei la Cluj, printre care şi “Mama Natură”, Roxana Ionescu, alături de care a fost un bun prilej de a face mai multe TikTokuri distractive. Giulia ex-Candy s-a îmbrăcat lejer, a purtat un tricou cu AC&DC şi pantaloni scurţi argintii, ţinută asortată cu o pereche de bocanci, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/vedetele-s-au-intrecut-in-tinute-extravagante-la-2183887.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava