Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul în vârstă de 28 de ani a fost dat peste cap de „atenția și negativitatea venite din partea lui Kanye și de gesturile lui nesăbuite”, așa că a cerut ajutorul unor specialiști. Kanye West l-a luat peste picior pe partenerul fostei sale soții chiar și în urmă cu o zi, când s-a aflat că Pete și Kim și-ar fi spus „adio!”, potrivit click.ro.

Pete Davidson a început să meargă la psiholog pentru a procesa trauma pe care a trăit-o după luni de hărțuire online, din partea lui Kanye West, din cauza relației sale cu Kim Kardashian. Întregul scandal a inclus și o postare recentă, care celebrează despărțirea comediantului de Kim Kardashian. Vestea apare la doar câteva ore după ce s-a aflat reacția lui Kim Kardashian.

Kanye a postat o imagine a unui ziar fals „The New York Times” al cărui titlu este „Skete Davidson a murit la vârsta de 28 de ani”, iar fosta lui soție a găsit gestul ca fiind „îngrozitor”. Kardashian, în vârstă de 41 de ani, „l-a apărat energetic pe Pete” și „nu va suporta acest tip de comportament al” lui West, 45 de ani, a declarat sursa pentru Dailymail despre postare, pe care a șters-o ulterior, conform sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/pete-davidson-a-ajuns-la-psiholog-din-cauza-lui-2184135.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava