Concert pascal
MOPAN Suceava

Ministrul dezvoltării, Adrian Ioan Veștea, a semnat, astăzi, la Suceava, 20 de contracte de finanțare pentru proiecte aprobate în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”. Semnarea contractelor a avut loc în Sala Unirii a Consiliului Județean Suceava, în prezenta șefului administrației județene și președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a liderului PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a deputaților PNL de Suceava, Ioan Balan, Angelica Fădor și Bogdan Gheorghiu, precum și a mai multor primari din județ.

Adrian Veștea a precizat că cinci proiecte aprobate pentru care se semnează contractele de finanțare sunt pentru lucrări de drumuri, poduri, rețele de apă și canalizare. Primul contract a fost semnat cu președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, pentru un proiect al administrației județene în valoare de 45,2 milioane de lei, pentru reabilitarea DN 177 Frasin – Stulpicani – Ostra – Tarnița. După semnarea contractului, Gheorghe Flutur a spus că investiția presupune reabilitarea a 28 de poduri și podețele de pe acest drum. El a amintit că CJ Suceava a modernizat recent acest drum județean. Alte contracte pe proiecte „Anghel Saligny” au mai fost semnate pentru localitățile Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Mușenița, Volovăț, Rădășeni și Volovăț.

Tot astăzi, ministrul dezvoltării a semnat contractele cu 14 primari, lideri de asocieri de localități în care urmează să se construiască rețele de gaz metan. Primarii care au semnat contractele sunt cei din Baia, Dolhasca, Drăgușeni, Dumbrăveni, Forăști, Pătrăuți, Rîșca, Șcheia, Todirești, Vadu Moldovei, Vicovu de Sus (în asociere cu Mușenița, Bilca și Vicovu de Jos), Voitinel, Zamostea și Zvoriștea.

În același timp, ministrul Veștea a spus că tot printr-un program al Ministerului Dezvoltării, patru localități din județ au primit câte un microbuz pentru elevi. El a spus că trei microbuze au ajuns deja la Udești, Dolhasca și Broșteni, iar astăzi a fost semnat procesul verbal de predare a microbuzului pentru localitatea Calafindești.

Veștea bună pentru primarii suceveni. Ministrul dezvoltării a semnat în Sala Unirii a Consiliului Județean proiecte în valoare de câteva sute de milioane de lei (FOTO), 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava