Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Vești tragice pentru fanii legendarului actor francez Alain Delon. Un raport medical a adus la lumină o realitate teribilă despre starea de sănătate a acestuia. Se pare că medicii l-au descris drept fragil, cât și slăbit, atât fizic, dar și din punct de vedere psihologic, notează click.ro.

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la filmnow.ro, raportul medical folosește termeni extrem de îngrijorători, atunci când face referire la starea de sănătate a faimosului actor, acum în vârstă de 88 de ani. Printre îngrijorările cele mai mari ale medicilor sunt riscul major de suicid, durerile difuze pe care Alain Delon le are constant, dar și, nu în ultimul rând, „abolirea totală a discernământului”.

Se pare că acest bilanț medical a fost efectuat între 13 septembrie și 4 octombrie 2023, fiind necesar în cadrul unei anchete a autorităților. Acestea au luat măsuri în urma plângerilor depuse de către cei 3 copii ai actorului francez împotriva lui Hiromi Rollin, care este îngrijitoarea și partenera starului. Cei trei fii ai lui Alain Delon au descris-o pe Rollin drept o „damă de companie”.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/vesti-tragice-pentru-fanii-lui-alain-delon-nu-2335208.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava