Concert pascal
MOPAN Suceava

Celebra artistă din Republica Moldova, Victoria Lungu, are o adevărată poveste de viață. Mama influenceriței de top Valeria Lungu a dezvăluit că ar fi fost ținta unui asasinat la comandă, în urma căruia a văzut moartea cu ochii, stând imobilizată timp de 7 luni la pat, scrie click.ro.

Invitată într-o emisiune, Victoria Lungu a povestit prin ce calvar a trecut. ”Am fost și în moarte clinică, după aceea trebuiau să mă scoată din comă ca să mă opereze și băiatului care era lângă mine nu i s-a întâmplat absolut nimic, eu asta mă gândeam, de ce? A durat foarte mult reabilitarea mea, a fost un moment groaznic, am rămas fără muncă, cu un copil mic lângă mine… Nu puteam să mă ridic, aveam 40 de kilograme, 39. Fetița era clasa a V-a, norocul meu cel mare a fost că s-a maturizat, eu plângeam când venea la mine la spital și mi-a spus să nu plâng, că i-am spus că o să plâng doar atunci când o să mor și asta mi-a dat putere, să fiu puternică pentru ea”, a povestit la un moment dat Victoria Lungu, în emisiunea Acces Direct, potrivit sursei citate.

De altfel, frumoasa artistă a povestit exclusiv pentru Click! că este adepta postului negru pe care îl ține mai multe zile la rând. Cum rezistă cu post negru, doar cu 2 litri de apă pe zi, și rugăciune? Victoria Lungu a dezvăluit secretul care îi dă putere să meargă mai departe.

„Mi-am schimbat radical stilul de viață. După ce am avut accidentul, după 15 ani, simt că sunt mai aproape de Dumnezeu. În fiecare zi îmi încep ziua, dimineață, cu o oră de rugăciune.”, a povestit Victoria Lungu, pentru Click!

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/viata-dupa-moarte-clinica-victoria-lungu-si-a-vin-410552.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava