Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Vasile Tofan, a declarat că din punctul său de vedere proiectul șoselei de centură a orașului Gura Humorului este unul realizabil, deși valoarea investiției depășește jumătate de miliard de euro. Afirmația lui a fost făcută după ce consilierul județean PMP Marian Andronache l-a întrebat dacă din punctul său de vedere proiectul centurii Humorului este realizabil „Va fi realizată această șosea de centură în valoare de peste jumătate de miliard de euro”, a întrebat Marian Andronache. Răspunsul a venit prompt din partea lui Vasile Tofan, care a spus că „e realizabil”. „Nu e un proiect futurist, unul de imaginație”, a precizat vicepreședintele CJ Suceava. El a arătat că și alte Consilii Județene au accesat astfel de proiecte și și-a exprimat convingerea că același lucru se va întâmpla și cu centura orașului Gura Humorului. La rândul său, Marian Andronache a spus că speră că va trăi să vadă această investiție realizată, după care Vasile Tofan la asigurat că va fi contemporan cu această șosea de centură.

Șoseaua de centură a orașului Gura Humorului ar urma să fie o investiție de 539 de euro. Obiectivul de investiții, ruta ocolitoare Gura Humorului este propus a fi amplasat în județul Suceava pe raza a trei localități, Gura Humorului, Frasin și Păltinoasa între drumul de mare viteză Baia Mare Suceava – lot 3 și intersecția DN 17 cu DN 2E. Varianta de ocolire este proiectată în profil de autostradă, cu profil de munte, cu o lungime de 10,1 kilometri, o viteză de proiectare de 100 km/k, cu două benzi de circulație pe sens, cu benzi de încadrare și staționare de urgență, zone mediane cu lățime de 23,5 m.

Vicepreședintele CJ Suceava, Vasile Tofan, este optimist că centura Humorului este o investiție realizabilă și nu una „futuristă”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava