Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a semnat astăzi la sediul Direcției Generale de Implementare a Planului Național de Redresare și Reziliență de la București  actele adiționale pentru două dintre proiectele aflate în implementare pe Componenta 5 a P.N.R.R. – Renovarea energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale din zona centrală a Municipiului Suceava din cadrul Asociației de proprietari nr. 3 LOT 1 și LOT 2.

El a arătat că valoarea totală a celor două proiecte este de 28.099.529 lei (5.619.906 euro). Vor intra în reabilitare moderată (LOT 1)  următoarele blocuri:

-Bloc 6 (sc. A+B+C)   str. Ștefan cel Mare nr 4; -Bloc 2 A  str. Vasile Alecsandri nr.6; -Bloc 2 B  str. Vasile Alecsandri nr.4.

Reabilitare profundă (LOT 2) va fi făcută la:

-Bloc 4 Hotel (scara A+B+C+D), str. Nicolae Bălcescu nr 4;-Bloc 1A, str. Dimitrie Onciu nr 10;-Bloc 1 B, str. Nicolae Bălcescu, nr.6;-Bloc 1C, str. Nicolae Bălcescu, nr 8.

”Menționez că pentru ambele proiecte s-au obținut autorizațiile de construire și au fost lansate procedurile de achiziție pentru lucrări, urmând ca licitațiile să fie pe 22 ianuarie pentru LOT 1 și pe 31 ianuarie pentru LOT 2. În continuare urmărim liniile de finanțare, și pe alte componente, pentru viitoare proiecte, ce vor putea fi depuse de către municipalitate pentru suceveni”, a mai spus Lucian Harșovschi.  

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava