Concert pascal
MOPAN Suceava

Povestea de iubire a Andreei Bălan cu jucătorul de tenis Victor Cornea este aspru criticată de către oamenii din social media. Mulți dintre ei îl „sfătuiesc” pe iubitul vedetei să renunțe la relația pe care o au împreună, oferind argumente pe cât se poate de deranjante pentru orice femeie, notează click.ro.

Recent, în secțiunea comentarii a uneia dintre postările de pe Instagram ale tenismenului, anumiți internauți și-au expus punctul de vedere referitor la relația pe care o are cu artista Andreea Bălan. „Andreea e divorțată, cu 2 copii. E în procese cu Burcea. Este o fire complicată, narcisistă, te va distrage de la cariera ta. În plus, nu mai poate face copii. Ar trebui să apeleze la o mamă surogat daca vrea copii. Sigur asta îți dorești? Sau o păstrezi pentru nevoile trupești și pentru a fi mai cunoscut?”, a fost comentariul răutăcios, lăsat la postarea lui Victor Cornea, potrivit sursei citate.

A fost suficient un astfel de comentariu pentru ca restul oamenilor de pe Instagram să îi sară în cap celui care a scris rândurile de mai sus, considerând comentariul unul dizgrațios, precizând faptul că un asemenea mesaj are un impact extrem de puternic asupra Andreei Bălan și o face victima umilințelor publice. „Ce comentariu dizgrațios! Să înțeleg că ești bucuros că Burcea mai poate face copii? Ce nu pricepi e că Andreea era să moară la a doua naștere, nu mai scrie așa ceva niciodată. Ține ura în tine! Ai frustrări nerezolvate. Cum să lași un asemenea mesaj aici? Când știi ce impact poate avea? Și dacă relația lor va fi una scurtă, care e problema? Andreea nu mai are voie să aibă relații? Este greu să fie mereu condamnată, la fiecare relație după Burcea. Cum să îți permiți să o umilești public?”,

„Cineva nu suportă să vadă oameni fericiți!!” au fost doar o parte dintre reacțiile internauților, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/victor-cornea-criticat-aspru-pentru-relatia-cu-2293812.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava