Concert pascal
MOPAN Suceava

Voleibaliştii echipei de juniori II (cadeţi) a Liceului cu Program Sportiv din Suceava au început cu dreptul meciurile oficiale pe anul 2019. Elevii antrenorului Tudor Orăşanu au reuşit să se impună cu 3–0 la seturi, într-un meci disputat cu CSŞ Bacău în sala „Dumitru Bernicu” de la LPS Suceava. Cu toate că se aşteptau la o misiune mult mai dificilă, voleibaliştii suceveni şi-au consolidat locul II în serie la capătul unui meci în care doar primul set a fost ceva mai disputat, unul în care au avut 20 – 14, dar au închis setul la 25–22. În următoarele două acte, LPS Suceava s-a impus mult mai clar, cu 25–14 şi 25–15, obţinând maximum de puncte din această partidă.

„A fost un meci mult mai simplu decât mă aşteptam, în care am întâmpinat o rezistenţă neaşteptat de mică, din partea unui adversar ce are mai mult de jumătate de jucători în lot ce evoluează şi la seniori, în Divizia A2, la Ştiinţa Bacău. În primul act scorul a fost mai strâns, şi asta pentru că jucătorii noştri au închis mai greu setul, dar mai apoi n-au mai avut probleme. La mijlocul actului I a debutat în echipa noastră şi Paul Cojocaru, venit de la Clubul Sportiv Şcolar <Nicu Gane> din Fălticeni, sportiv ce a jucat foarte bine şi a rămas în teren până la final de meci. Venirea sa a creat o anumită concurenţă pe posturi, şi asta e foarte benefic pentru echipă”, a explicat antrenorul Tudor Orăşanu.

LPS Suceava a abordat acest meci cu un lot format din sportivii: Vlad Ştreangă, Gabriel Albu, Alexandru Roman, Valentin Istrate, Denis Croitor, Cosmin Boghean, Andrei Curic, Alexandru Croitor, Paul Ciofu, Ioan Fercalo, Ştefan Bichel şi Paul Cojocaru.

Cu această victorie, CSM LPS Suceava nu mai are cum să piardă locul II în serie până la finalul returului şi, după părerea lui Tudor Orăşanu, nici să urce pe locul I. În următoarea rundă, sucevenii vor sta, iar în ultimele două etape vor juca la Piatra Neamţ şi acasă, cu CSŞ Botoşani.

Rezultatele etapei a 7-a

LPS Suceava – CSŞ Bacău 3–0
LPS Piatra Neamţ – CNMV Ploieşti 3–2
CSŞ Botoşani a stat.

Clasamentul seriei I

1. CSŞ Botoşani 5 5 0 0 0 19
2. LPS Suceava 6 5 0 0 1 19
3. LPS Piatra Neamţ 6 1 1 0 4 9
4. CSŞ Bacău 5 1 0 1 3 7
5. CNMV Ploieşti 6 0 1 1 4 6

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava