Concert pascal
MOPAN Suceava

Săptămânal, emisiunea «Vine CHEFul!» va prezenta povestea unui restaurant, de la momentele de succes, la colaps. Fie că este vorba de afaceri de familie îngropate în datorii, sau de business-uri aproape de faliment din cauza unor patroni nepregătiți, Chef Victor Melian va face imposibilul în patru zile, schimbând soarta afacerilor, potrivit click.ro.

Echipa «Vine CHEFul!» a primit solicitări de ajutor de la restaurante din toată țara. Nu toți cei care au apelat la ajutorul lui Chef Victor Melian au fost dornici să accepte adevărul: restaurantul are nevoie de o schimbare. Acesta a întâlnit persoane care refuză să vadă realitatea într-un mod obiectiv, precum și necesitatea schimbării.

„Una dintre cele mai memorabile situații este reprezentată de o patroană de restaurant care declara în repetate rânduri faptul că cea mai bună mâncare din oraș se găsește în restaurantul ei, alături de cele mai bune prețuri și de cel mai profesionist personal. Totul era minunat în viziunea ei. Nu aveam cum să fiu de acord cu ea! Localul era pustiu, deși era localizat într-o zonă foarte bună a Capitalei”, a declarat Victor, cel care va veni cu schimbări majore la «Vine CHEFul!», potrivit sursei citate.

 

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/vine-cheful-un-alt-fel-de-show-gastronomic

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava