Concert pascal
MOPAN Suceava

Primul turneu al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin s-a desfășurat la finele săptămânii trecute la Suceava. Formația locală, pregătită de antrenorul Tudor Orășanu, a realizat un bilanț bun reușind două victorii și contabilizând și o înfrângere.

CSM Suceava a trecut cu 3-0 de CSM Râmnicu Sărat și CSM Petrodacica Piatra Neamț și a cedat cu același scor în fața grupării CSM București.

”Pentru noi faptul că am realizat două victorii este ceva special. Primul nostru succes este faptul că ne-am înscris în campionat, aceste două reușite fiind un bonus pentru tinerii noștri jucători.

Primul set al turneului cred că a fost unul decisiv, cel câștigat cu 35-33 cu Râmnicu Sărat, acesta a dat încredere tinerilor și i-a făcut să se lupte în continuare.

Nu ne-am așteptat la două victorii, dar a fost bine. Poate puteam mai mult și cu CSM București, însă tinerii noștri jucători și-au dorit prea mult să câștige și au greșit în momentele cheie.

A fost o primă experiență reușită și sunt convins că ne vom descurca și în continuare, tinerii noștri urmând să progreseze cu siguranță” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Tudor Orășanu.

Din echipa CSM Suceava au făcut parte jucătorii: Robert Marian, Ioan Verciuc, Cristian Hortopeanu, Marius Gontariu, Andrei Nemțoi, Iustin Lungu, Luca Ghiuță, Ionuț Andrușcă, Eduard Cudlici, Gabriel Lozneanu, Andrei Cojocaru, Ștefan Prodan.

Rezultate înregistrate în primul turneu al seriei est a Diviziei A2:

CSM Suceava – CSM Râmnicu Sărat      3-0

CSM București – CSM Piatra Neamț      3-0

CSM Suceava – CSM Piatra Neamț                  3-0

CSM București – CSM Râmnicu Sărat    3-0

CSM Suceava – CSM București     0-3

CSM Râmnicu Sărat – CSM Piatra Neamț       3-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava