Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute la București a avut loc al treilea turneu din cadrul seriei est a Diviziei A2 de volei masculin. În primul turneu oficial al acestui început de campionat formația CSM Suceava a reușit două victorii, iar în cel de-al doilea turneu a stat.

De această dată, în turneul organizat de CSM București, liderul seriei, CSM Suceava a contabilizat două înfrângeri, în primele două partide, 0-3 cu gazdele și 0-3 cu Știința București și o victorie, 3-1 cu CSM Râmnicu Sărat. În clasamentul seriei est CSM Suceava este pe locul III cu 9 puncte.

„Am pierdut, este adevărat cu 3-0 primele două meciuri, dar în cinci din cele șase seturi am realizat cel puțin 23 de puncte, cedând pe final din cauza lipsei noastre de experiență. Obiectivul nostru în acest an este închegarea grupului și acumularea de experiență la nivel de seniori. Sunt convins că odată ce tinerii noștri vor avea mai multe meciuri în picioare, vor veni și rezultatele”, a declarat antrenorul Tudor Orășanu.

Lotul echipei CSM Suceava este format în acest sezon din următorii jucători: Andrei Cojocar, Robert Marian, Ioan Verciuc, Cristian Hortopeanu, Marius Gontariu (căpitan), Andrei Nemțoi, Iustin Lungu, Luca Ghiuță, Alexandru Andrușca, Eduard Cudlici și Gabriel Lozneanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava