Concert pascal
MOPAN Suceava

La Brașov, în fața a 700 de spectatori, tricolorii au învins cu scorul de 3-1 pe Danemarca, echipă care pe teren propriu ne învinsese cu 3-0. Meciul nu a fost deloc ușor, așa cum era de așteptat. Iar primul set stă mărturie. Tricolorii au condus de mai multe ori cu 6 puncte, ultima dată cu 19-13, însă s-au trezit egalați la 23! Nu au picat psihic și s-au impus cu 29-27 la capătul unui set în care adversarii nu au condus niciodată, dar în care ne-au dat mari emoții.

În actul al doilea nordicii, care au avut în campionul României, Madsen, unul dintre cei mai buni jucători, au fost cei care au fost mai deciși pe final, adjudecându-și setul la 22 și egalând situația pe tabelă. Din fericire, echipa noastră nu a picat ci, din contră, s-a ambiționat și mai tare și jocul a început să-i iasă, fazele de atac să se construiască, iar apărarea să demonstreze că luna petrecută în cantonament chiar își arată roadele. Sucevenii Alexandru Rață șI Adrian Aciobăniței au fost esențiali în seturile trei și patru.

Drept urmare, tricolorii s-au impus la 21, pregătindu-și terenul pentru setul al patrulea, care avea să fie și ultimul, căci a fost câștigat, tot de jucătorii noștri, scor 25-19. Scor final:  România – Danemarca 3-1 (29-27, 22-25, 25-21, 25-19).

Autor a 31 de puncte, falsul României, suceveanul Alexandru Rață a fost cel mai bun marcator al meciului.

Au jucat pentru România: Rață (31), Butnaru (12), Bala (11), Aciobăniței (8), R. Călin (7), Cl. Dumitru (1), Cherbeleață (-), Cr. Bartha (-), Iftime (-), Diaconescu (libero). Nu au jucat: B. Bartha, Bălean, Vologa, Kantor (libero). Antrenor: Sergiu Stancu.â

În cealaltă partidă a etapei, Turcia a învins cu scorul de 3-1 pe Portugalia și astfel și-a asigurat primul loc în grupă și calificarea la turneul final al Golden League cu o rundă înainte de final.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava