MOPAN Suceava

A început școala, iar Iulius Mall Suceava le propune copiilor să își petreacă sfârșitul de săptămână participând la activități creative și distractive. Momentele de joacă vor fi asigurate de prietenul prichindeilor, clovnul Bobo, iar atelierul de îndemânare le oferă prilejul de a învăța cum să creeze un decor inedit pentru camera lor.

După prima săptămână de școală, Iulius Mall Suceava îi așteaptă pe copii să petreacă un week-end care să le amintească de bucuria vacanței. Sâmbătă, 17 septembrie 2016, de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, Iulius Mall Suceava organizează un nou atelier de creație, susținut de specialiștii de la Creativ & Deco. Cei mici vor învăța cum să creeze decoruri de toamnă în formă de arici, pe care le pot folosi în diferite scopuri, în funcție de imaginația lor. Materialele necesare sunt puse la dispoziție de Iulius Mall Suceava.

Tot sâmbătă, năzdrăvanii primesc o nouă invitație la distracție. De la ora 16.00, în zona magazinelor pentru copii, clovnul Bobo îi așteaptă să petreacă o după amiază cu jocuri amuzante, concursuri antrenante, farse haioase și multe alte surprize. Cei mici vor interacționa cu alți ștrengari de vârsta lor și își vor dezvolta abilitățile de comunicare și relaționare.

Cei care vin la shopping au șansa de a câștiga premii mult dorite. Până duminică, 18 septembrie, toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei pot participa la tombola toamnei. Zilnic, primii 200 de participanți vor fi răsplătiți cu premii instant: căști realitate virtuală, boxe wireless, căști audio wireless, power bank-uri, mp3-uri, sesiuni de distracție la Virtual Reality, acces de o oră la Mischa Kids, vouchere la Emanuelle Home, Nan by Danina Line și Gentlemen`s Barber Shop și băuturi răcoritoare. La extragerile zilnice vor fi desemnați doi câștigători, care vor fi răsplătiți cu un penny board, respectiv un smartwatch. În plus, la extragerile din fiecare duminică din perioada de desfășurare a campaniei vor fi desemnați doi câștigători, care vor primi un scuter electric hoverboard, respectiv o cameră foto – video sport. La finalul campaniei, cel mai norocos client va primi un kit complet pentru pasionații de jocuri, care include Smart TV Ultra HD, o consolă PlayStation 4, un sistem audio și un joc apreciat de gameri.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava