Concert pascal
MOPAN Suceava

Wesley Snipes ar fi încântat ca personajul Marvel interpretat de el, Blade, să se alăture următoarei producții cinematografice ´The Avengers´, dacă povestea ar fi cea potrivită, conform contactmusic.com.

Deși au trecut peste 10 ani de la lansarea filmului ´Blade: Trinity´ din 2004, Wesley insistă că este destul de pregătit fizic să-l portretizeze din nou pe hibridul om-vampir, din benzile desenate Marvel, pe marele ecran și ar fi interesat să se alăture echipei ´Răzbunătorilor´.

El a declarat: ˝Ar fi interesant. Vreau să spun că știu că este în cărțile de benzi desenate. Ar fi interesant să vedem unde l-ar plasa pe Blade și unde și-ar găsi locul acest personaj. Trebuie să muște pe cineva. Nu știu pe cine ar mușca.˝

Cu toate acestea, actorul ar fi, de asemenea, bucuros să mai joace într-un film ´Blade´, dacă Marvel este de acord, mai notează sursa citată.

El a spus pentru Huff Post Live: ˝Mereu există o posibilitate. Depinde de Marvel. Ei controlează ritmul și fluxul lucrurilor. Discuțiile au fost pozitive. Ei observă valoarea unui astfel de proiect. Noi observăm valoarea lui. Sunt destul de pregătit fizic să fac față rolului. Vom vedea cum merge. Încă nu știu ce se va întâmpla cu proiectul.˝

Filmul original ´Blade´ a fost lansat în anul 1998 și a fost primul succes de casă semnificativ al Marvel.

De atunci, studiourile s-au bucurat de un succes incredibil cu alte personaje inspirate din benzile desenate, cum ar fi ´Iron Man´, ´Captain America´ și ´The Avengers´.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava