Concert pascal
MOPAN Suceava

Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava a transmis că datorită condițiilor meteo nefavorabile, respectiv vizibilitate scăzută, aeronava companiei SkyUp care efectuează cursa Sharm El Sheikh (Egipt) – Suceava, a fost redirecţionată către Aeroportul „Henri Coanda” Bucureşti.

Conducerea aeroportului sucevean a informat că va veni cu precizări suplimentare cu privire la deciziile companiei aeriene referitoare la pasagerii care trebuiau se debarce la Suceava, precum şi cu pasagerii care trebuie să se îmbarce către Sharm el Sheikh. 

Potrivit ultimelor informații, aeronava companiei SkyUp, care efectua zborul Sharm El Sheikh – Suceava – Sharm El Sheihk, aşteaptă pe Aeroportul „Henri Coandă” din Bucureşti, îmbunătăţirea condiţiilor meteo. În cazul în care acest lucru se va întâmpla, vor decola spre Suceava, pentru a debarca/îmbarca pasagerii.

Aeronava companiei SkyUp care efectua cursa Sharm El Sheikh (Egipt) – Suceava – Sharm El Sheikh, şi care în prezent este pe Aeroportul „Henri Coandă” Bucureşti, va decola către Iaşi. Pasagerii debarcaţi la Iaşi vor fi transportaţi cu autocarele la Suceava, iar pasagerii care trebuiau să se îmbarce de la Suceava, vor fi transportaţi cu autocarele la Iaşi, de unde se vor îmbarca spre Sharm El Sheikh.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava