Concert pascal
MOPAN Suceava

Marți, 15 august, de Sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului, Primăria Adâncata a organizat mai multe evenimente pentru a marca Ziua Comunei. Evenimentele au avut loc în cadrul Festivalului „Satule de sub pădure” desfășurat pe stadionul din Adâncata. Ziua Comunei Adâncata a fost organizată de Primăria și Consiliul Local și cu sprijinul primarului Viorel Cucu. Festivalul a fost deschis cu un spectacol extraordinar al Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” din Suceava, după care primarul Viorel Cucu a premiat cinci eleve cu rezultate foarte bune în anul școlar 2022 – 2023, precum și 10 cupluri de aur. Două cupluri au lipsit de la ceremonia de astăzi din motive de sănătate. Înainte de festivitatea de premiere, cei doi preoți parohi din Adâncata le-au transmis gândurile lor bune atât premianților, cât și tuturor celor prezenți la Ziua Comunei.

Primii care au fost premiați au fost elevii, care au primit din partea primarului Viorel Cucu și cu sprijinul consilierului local Sorin Șfabu, premii în bani și obiecte, precum și câte o diplomă. Astăzi au fost premiate elevele Maria Giulia Rossi, care a obținut mențiune la fața județeană a Olimpiadei „Universul cunoașterii prin lectură” și mențiune la faza județeană a Olimpiadei de Limba română; Daniela Amărculesei – media generală 10 în anul școlar trecut și mențiune la faza județeană a Olimpiadei „Universul cunoașterii prin lectură”; Lavinia Spatariu și Lavinia Ichim, ambele cu media generală 10 și Maria Poleacu, care a obținut un premiu special la etapa județeană a Olimpiadei „Cultură și Spiritualitate Românească”. „În permanență comuna noastră se mândrește cu voi. Suntem mândri de voi și vă doresc să aveți în continuare aceleași rezultate deosebite. Mulțumim profesorilor și părinților. Iar voi sunteți un exemplu pentru ceilalți copii din comună, pentru că de aceea noi îi premiem și îi scoatem în fața dumneavoastră, să vedeți că avem copii cuminți, copii care fac cinste și mândrie comunei noastre. Eu am încercat de când am venit primar și obiectivul meu primordial au fost școlile. Și dacă în 2012 mi-am luat acest angajament, iată că astăzi toate școlile sunt modernizate. Și modernizarea continuă pentru că avem o finanțare de 500.000 de euro pentru digitalizarea tuturor școlilor din Adâncata”, a precizat Viorel Cucu.

După elevi a fost rândul cuplurilor de aur să fie premiate de primarul Viorel Cucu. În total, anul acesta au fost zece cupluri din Adâncata care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, respectiv Aiftoadei Toader și Maria, Alexiuc Gheorghe și Maria, Beldea Gheorghe și Maricica, Horătău Vasile și Maria, Maxim Stelian și Emilia, Pușcașu Decebal și Nicoleta, Rusu Silvestru și Viorica, Ungureanu Dumitru și Lucica, Ungureanu Vasile și Maria și Ursu Niculai și Verginia. Aceștia au primit diplome, câte un buchet de flori, precum și premii în bani și diverse obiecte. „Sunt oameni gospodari, oameni cu familii frumoase, cu copii frumoși. Nu pot decât să vă felicit și să vă urez să aveți parte de o viață cât mai lungă și să dea Dumnezeu să ne întâlnim și la 75 de ani. Să fiți sănătoși în primul rând. Sunt oameni vrednici și gospodari și comuna noastră se mândrește totdeauna cu dumneavoastră”, a spus Viorel Cucu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava