Concert pascal
MOPAN Suceava

La finalul săptămânii trecute polițiștii Serviciului de Ordine Publică – IPJ Suceava, împreună cu polițiști din cadrul subunităților de poliție, polițiști locali  și jandarmi de la I.J.J. Suceava, au acţionat în zona mall-urilor, localurilor publice și a restaurantelor din municipiul Suceava, dar și din zona rurală adiacentă, precum și pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc și orașului Gura Humorului, pentru prevenirea răspândirii SARS COV 2 și respectarea legislației în vigoare.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 148 de persoane și au fost controlate 82 autovehicule, în special de transport persoane.

De asemenea, au fost verificați 67 de agenți economici, reprezentanții acestora fiind reinstruiți cu privire la necesitatea respectării normelor de protecție sanitară.

36 de persoane au fost avertizate pentru portul necorespunzator al măștii de protecție sanitară. De asemenea, au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.600 lei.

La acțiune au participat 40 de polițiști, polițiști locali și jandarmi. Scopul principal al acțiunilor nu a fost unul sancționator, ci de responsabilizare a cetățenilor în vederea respectării normelor și măsurilor pentru prevenirea răspândirii SarsCov2.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava