Concert pascal
MOPAN Suceava

Vremea capricioasă nu i-a împiedicat pe locuitorii din Sadova, pe turişti şi numeroase persoane din zonă să participe la ziua acestei comune, eveniment organizat recent de primăria condusă de Mihai Constantinescu Otcu. Deşi vremea a fost cât se poate de capricioasă, oamenii au venit la Sadova pentru a petrece o zi de sărbătoare în una dintre cele mai frumoase comune ale judeţului Suceava. La început de zi, oamenii au mers la Sfânta Liturghie de la cele două biserici din comuna Biserica Sfantul Mare Mucenic Gheorghe – Sadova 1 si la Biserica Sfantul Nicolae – Sadova 2. după slujbă, primarul Mihai Constantinescu Otcu şi un număr numeros de localnici au participat la sărbătorirea cuplurilor de aur, un moment emoţionant în care au fost aniversaţi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Pentru început, un sobor de preoţi a oficiat o slujbă de binecuvântare a cuplurilor care au împlinit cei 50 de ani de căsnicie, după care fiecare dintre acestea au primit felicitările celor prezenţi, flori şi daruri.

Emoţionaţi de acest moment, bătrânii au mulţumit pentru recunoştinţa adusă, după care toţi cei prezenţi au asistat la un maraton de muzică populară care a avu loc pe o scenă din bârne şi acoperită cu brad, amplasată în aer liber într-un frumos peisaj de munte. Oamenii au venit la sărbătoarea comunei Sadova îmbrăcaţi în costume populare, spre încântarea turiştilor care au ţinut să fie şi ei prezenţi la acest eveniment. Primarul din Sadova, Mihai Constantinescu Otcu, a ţinut să le mulţumească tuturor pentru prezenţa la acest eveniment.

Alături de el au fost prezenţi şi primarii din zona de munte, Pojorâta, Moldoviţa, Vatra Moldoviţei, Iacobeni, Câmpulung Moldovenesc, Breaza, Stulpicani, sau Izvoarele Sucevei, precum şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, prefectul Constantin Harasim, senatorii PSD de Suceava, Ovidiu Donţu şi Neculai Bereanu şi senatorul PNL de Suceava, Gheorghe Flutur.

La spectacolul folcloric organizat de primărie au participat Ana Tonegaru, Ansamblul folcloric „Doina Muncelului”, Ansamblul folcloric „Flori de Bucovina”, Ansamblul „Plaiurile Pojorâtei”, Cornelia Ştefan, Daiana Ivaşcu, Elena Mărgineanu, Emilia Rusu, Felicia Oblesniuc, Georgiana Niga, Georgiana Piticariu, Grupul vocal instrumental „Piatra Şoimului”, Luca Alvirescu, Mădălina Ursescu, Mircea Coca, Nicoleta Hafiuc, Vasile Marinică Ungureanu. Invitaţii speciali ai evenimentului au fost Serena, Kronos, Ana Ilca Mureşan, Dana Dăncilă, Călin Brăteanu şi formaţia Capitol, spectacolele oferite de aceştia făcându-i pe toţi cei prezenţi să uite de ploaia de afară.

„Ziua Comunei Sadova” s-a încheiat cu un frumos foc de artificii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava