Concert pascal
MOPAN Suceava

Astăzi, 14 iulie, se împlinesc 13 ani de la moartea tragică a Mădălinei Manole! „Fata cu părul de foc” nu a fost, însă, uitată! Astăzi, fratele său, Marian Manole, dar și fani înfocați ai regretatei soliste, au mers la Cimitirul Bolovani din Ploiești, pentru a o plânge pe artista plecată dintre noi, într-un mod tragic, mult prea devreme, notează click.ro.

Marian, fratele Mădălinei Manole, a dorit să marcheze comemorarea așa cum se cuvine, motiv pentru care a mers, astăzi, 14 iulie 2023, la mormântul artistei din Ploiești, pentru a depune un buchet de flori și a-i aprinde surorii sale dragi o lumânare la căpătăi.

„Acum 13 ani, ziua de 13 iulie pica într-o zi de marți! Am vorbit cu ea toată familia, mama, tata ,eu și Mihai, copilul meu! Ne invita a doua zi, după-amiază, la ea, ca să o sărbătorim! Ne făceam și planuri de vacanță pentru luna august! Voia să mergem cu băieții noștri la mare, la bulgari! I-a spus lui Mihai…«tușa te duce la mare, Mihăiță și îl luăm și pe pui mic, să ne bălăcim….»! Era jovială, ca de obicei! Nimic nu anunța tragedia de peste noapte! MĂDĂLINA!”, și-a amintit, cu o tristețe fără de margini, Marian Manole, conform Click!.

Mădălina Manole avea să fie găsită decedată, pe 14 iulie 2010, în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit atunci că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan).

Fratele ei a negat, însă, întotdeauna că sora sa și-ar fi pus capăt zielelor, iar preotul de la parohia unde Mădălina a fost înmormântată i-a făcut slujbele, deși Biserica Ortodoxă interzice acest lucru în cazul persoanelor care și-au luat viața.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/13-ani-de-la-moartea-madalinei-manole-fratele-ei-2283921.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava