MOPAN Suceava
Galerie foto95 poze în acest set

Compania Marelvi din Rădăuți, un important jucător de pe piața distribuției de produse electronice și electrocasnice din România, a împlinit 20 de ani de activitate. Evenimentul a fost sărbătorit într-o atmosferă de mare ținută și eleganță la Gura Humorului în sala de conferințe a hotelului Best Western acolo unde au fost prezenți cei peste 300 de parteneri din țară și străinătate ai companiei Marelvi dar și conducerea Dongbu Daewoo Electronics Corp., grup care la rându-i a sărbătorit 20 de ani de existență pe piața românească și cu care distribuitorul rădăuțean colaborează din anul 2014.

Mihalescul: ”Sunt mulțumit de ceea ce am realizat în acești 20 de ani”

Proprietarul Marelvi, Dumitru Mihalescul, a ținut să mulțumească tuturor partenerilor companiei pe care o conduce pentru foarte buna colaborare din acești ani arătând că relațiile s-au consolidat an de an formând acum cu toții ”o mare familie”. El s-a arătat onorat de prezența la acest eveniment a președintelui grupului Dongbu Daewoo Electronics din Seoul-Koreea, Shin Jung Soo dar și a directorului general al reprezentanței din România, Chan Ryu, exprimându-se speranța că împreună vor realiza lucruri frumoase pe piața românească. ”20 de ani au trecut destul de repede. Nu a fost ușor dar când ai trecut cu succes peste toate greutățile satisfacția nu se poate exprima în cuvine. Sunt mulțumit de ceea ce am realizat în acești 20 de ani. Faptul că am semnat un contract cu Daewoo la nivel național pentru toți distribuitorii și retailerii din România, că am semnat un contract de exclusivitate în România cu producătorul german Liebherr nu este puțin lucru. Vreau să cresc în continuare compania venind cu produse noi pentru piața românească pentru a dezvolta, pentru a crea locuri de muncă. În spatele meu sunt în jur de 500 de magazine cu peste 1.500- 2.000 de angajați”, a declarat Mihalescul.

Shin Jung Soo, președintele Dongbu Daewoo: ” Puteți conta pe sprijinul nostru și sunt convins că  eforturile noastre vor dezvolta acest business”

La rândul său, președintele Dongbu Daewoo Electronics Corp., Shin Jung Soo, s-a arătat foarte încântat că se află în ”Bucovina, plai cu flori” și a ținut să le mulțumească atât celor de la Marelvi cât și partenerilor săi pentru colaborarea foarte bună cu grupul pe care-l conduce.

”După 20 de ani suntem aici împreună să vorbim despre multă muncă, o muncă foarte grea, despre parteneriat, loialitate, respect și un viitor comun”, a declarat Shin Jung Soo. El a dat asigurări că Daewoo va continua să ofere pieței produse de cea mai înaltă calitate care vor satisface cele mai exigente pretenții. ”Ca parte a angajamentului nostru vreau să vă asigur că o să oferim produse cât mai sofisticate și cât mai economice care protejează mediul cu un design atrăgător și modern în acord cu dorințele clienților. Pentru viitor ne dorim să continuăm eforturile în așa fel încât să înțelegem dorințele clienților noștri și să fim cât mai flexibili cu aceste dorințe și nevoi. Sper că o să avem un succes strălucitor împreună. Puteți conta pe sprijinul nostru și sunt convins că  eforturile noastre vor dezvolta acest business”, a declarat președintele Dongbu Daewoo Electronics Corp.

Directorul general al reprezentanței Dongbu Daewoo din România, Chan Ryu, și-a arătat convingerea că afacerea va fi una profitabilă și i-a îndemnat pe toți să se bucure de succes. ”Vorba multă nu aduce mare lucru așa că vă rog să vă bucurați alături de noi pentru produsele noastre și să sperăm în succes”, a spus Chan Ryu într-o română destul de bună. Directorul de marketing al companiei rădăuțene, Marian Burlan, a declarat la rândul său că cei din echipa Marelvi sunt hotărâți să ridice calitatea serviciilor la un nivel cât mai înalt și să devină din ce în ce mai buni. ”Ceea ce vă putem spune este că suntem extrem de motivați și vom continua pe două planuri: în primul rând să ne ridicăm serviciile pe care le oferim la un nivel calitativ cât mai înalt și în al doilea rând să îmbunătățim în permanență relația pe care o avem cu producătorii. Este o relație crucială care ne așează practic pe talerul calității la aceeași masă cu jucători care au muncit mult, au cheltuit mult,  au investit ca să devină foarte importanți în piață”, a spus Burlan.

Premiu pentru proprietarul Marelvi din partea Dongbu Daewoo

Propietarul companiei Marelvi, Dumitru Mihalescul, a primit din partea președintelui grupului Dongbu Daewoo Electronics Corp., Shin Jung Soo, drept premiu o plachetă ”pentru angajamentul de fi partener în succesul nostru”. La rândul său Mihalescul a oferit tuturor partenerilor diplome de excelență  pentru buna colaborare din acești ani. Evenimentul ”Marelvi-20 de ani” s-a încheiat cu o tombolă unde au fost oferite 14 aspiratoare de ultimă generație. Compania Marelvi este una dintre cele mai mari din județ și oferă un număr important de locuri de muncă în zonă.  A fost înființată în anul 1995 cu capital exclusiv românesc de către soții Mihalescul. Primii cinci ani de activitate s-au desfășurat în sectorul de retail de electrocasnice și au fost remarcați de o creștere constantă. Începând cu anul 2000 Marelvi s-a lansat în domeniul distribuției naționale identificând pe piața de electrocasnice oportunități ce au marcat dezvoltarea ulterioară a companiei. An de an în portofoliul Marelvi au intrat branduri de prestigiu și odată cu trecerea timpului și acumularea de experiență a devenit un jucător complex ajungând astfel în rândul celor mai importante cinci firme de distribuție de electrocasnice. Anul 2007 aduce Marelvi un topul jucătorilor din domeniu ocupând poziția de lider. În aprilie 2008 Marelvi semnează parteneriatul cu producătorul german Liebherr devenind astfel unic importator și distribuitor al produselor frigorifice de uz casnic pe piața românească.

Compania Marelvi, unic distribuitor al produselor Liebherr și Daewoo

În 2014 compania rădăuțeană a semnnat un parteneriat cu grupul sud coreean Dongbu Daewoo Electronics Corp, fiind distribuitor exclusiv al produselor Daewoo pe piața autohtonă. Azi Marelvi este cel mai important distribuitor național de echipamente electronice și electrocasnice din România la finalul anului 2013 cifra de afaceri înregistrată fiind de aproximativ 35 de milioane de euro. Sediul central al companiei este la Rădăuți având din 2010 și un birou de reprezentanță în București. Deține centre logistice poziționate strategic pentru a putea deservi cu promptitudine cei peste 300 de clienți respectiv 500 de magazine de pe întreg teritoriul țării: depozit central în Rădăuți de 6.000 de metri pătrați, depozite zonale în București  de 2.300 de metri pătrați și Deva de 1.500 de metri pătrați iar pentru distribuția produselor dispune de o flotă proprie compusă din 14 camioane. Distribuie toate categoriile de produse electronice și electrocasnice având în gamă peste 25.000 de articole care acoperă necesitățile tuturor partenerilor. Portofoliul complex de produse ce combină peste 30 de branduri ale celor mai importanți producători de produse electronice și electrocasnice, stabilitatea financiară și rețeaua extinsă de parteneri contribuie la deținerea poziției de lider în distribuție pe piața românească. Promptitudinea, experiența și profesionalismul sunt câteva dintre aptitudinilor celor peste 100 de angajați repartizați pe departamente specifice: vânzări, marketing, achiziții, logistică, financiar și IT. A face parte din echipa Marelvi presupune un ritm susținut de îmbunătățire a performanțelor și cunoștințelor de aceea compania investește în oamenii cu care lucrează, în competențele lor profesionale și abilitățile lor personale. Pentru că nu numai profesionalismul echipei poate face diferența în piață Marelvi este o companie orientată către client și de aceea îmbunătățește constant calitatea serviciilor pe care le oferă având drept obiectiv atingerea excelenței în satisfacerea certințelor partenerilor săi.

Obiectivul Marelvi: „Nu este greu să ajungi în vârf ci să rămâi în vârf” 

Specialiștii în marketing oferă consultanță partenerilor de afaceri și organizează diverse traininguri și evenimente de lansare și promovare a brandurilor din portofoliu. Marelvi investește în oameni și tehnologie pentru a putea oferi consultanță profesionistă cu privire la produse și logistică urmărind ca marfa să fie livrată în cel mult 48 de ore. Logistica este un pilon important în businessul de distribuție însă serviciile oferite de către echipa Marelvi depășesc granițele logisticii venind în întâmpinarea clienților cu o gamă variată, un stoc optim, oferte personalizate, campanii promoționale, consultanță de specialitate și suport tehnic. Cei 20 de ani în domeniu au consolidat poziția Marelvi pe piața electrocasnicelor din România care prin seriozitate, comunicare excelentă și profesionalism a câștigat încrederea partenerilor din retailerul independent, rețelele naționale și internaționale, din magazinele online cât și din cele specializate pe bricolaj sau a partenerilor din producția de mobilier. Pentru că nu este greu să ajungi în vârf ci să rămâi în vârf obiectivul Marelvi este acela de a-și menține poziția  de lider, de cel mai de încredere și profesionist distribuitor de produse electronice și electrocasnice de pe piața românească.

20 de ani de existență sărbătoriți de Marelvi alături de parteneri și de board-ul Dongbu Daewoo, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava