Concert pascal
MOPAN Suceava

Campionatul Național de Cros pentru Juniori 2 (U18), Juniori 3 (U16), Copii 1 (U14) și Copii 2 (U12) s-a desfașurat la Poiana Stampei. Comuna Poiana Stampei ocupă un loc de cinste pe harta atletismului național, după ce sâmbătă a avut loc aici, Campionatul Național de Cros, organizat de către Federația Română  de Atletism, în aceste locuri absolut minunate. Se pare că după multe discuții și analize, în cadrul Federației, dorindu-se pentru acest Campionat, un traseu demn de orice competiție internațională de profil, a fost aleasă comuna Poiana Stampei, iar administrația publică locală s-a implicat exemplar în organizare, toți participanții fiind impresionați și promițând că vor reveni în aceste ținuturi binecuvântate de Dumnezeu.

La Campionatul Național de Cros „Bucovina Cross Country”  de la Poiana Stampei au participat sâmbătă peste 500 de copii din 37 de județe, organizarea competiției, traseul amenajat, primirea de care au avut parte, peisajele de vis, lăsându-i pe toți fără cuvinte.

„Ne bucurăm de o zi minunată și de prezența atât de multor sportivi care vor da tot ce au ei mai bun pentru a deveni învingători la această competiție națională. Trebuie să recunosc că avem emoții, organizând pentru prima dată un eveniment de așa o anvergură, dar suntem deschiși și vom face totul pentru ca Poiana Stampei să iasă în evidență și să arate tot ceea ce are ea mai frumos. Îi felicităm pe toți de pe acum, toți sunt foarte buni, îi așteptăm cu premii și cu laude, atât a celor de la Federația Romăna  de Atletism cât și a noastră, a administrației publice locale Poiana Stampei. Suntem alături de aceste competiții sportive și promitem încă de pe acum ca și în anii viitori să asigurăm o continuitate”, a declarat primarul Viluț Mezdrea.

„Vreau să felicit administrația locală și în primul rând pe domnul primar Viluț Mezdrea pentru acest frumos eveniment, pentru sprijinul pe care ni l-a acordat și vreau să vă zic că nu am primit niciodată «nu» de la dumnealui. Când am zis că vrem să facem poartă, ne-a dat poartă, când am cerut să băgăm cilindru, ne-a adus cilindru, de la câțiva kilometri, pe jos, pentru a face plăcerea sportivilor, să fie un traseu foarte frumos pentru o competiție de cros. Consiliul Național Federal și colegii au cerut să aibă un traseu de cros country care să se ridice la standardele campionatelor internaționale și după mai multe discuții și analize, am ales ca locație Poiana Stampei”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava