Concert pascal
MOPAN Suceava

Oferta Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava pentru sesiunea de admitere care va debuta luni, 5 septembrie, conține 619 locuri fără taxă, dintre care 349 la studiile de licență și 270 la studiile de masterat. Acestora li se adaugă locurile disponibile cu taxă, după cum urmează: 1.092 la licență – forma de învățămînt cu frecvență, 734 la masterat, 234 la conversie profesională și 239 la licență – forma de învățămînt la distanță.

De asemenea, USV a transmis că, în această sesiune de admitere, oferă mai multe programe de conversie profesională finanțate de Ministerul Educației, în vederea formării cadrelor didactice din învățămîntul liceal de stat.

Pentru etnicii români de pretutindeni, în sesiunea septembrie sînt disponibile 141 de locuri la ciclul de studii de licență și 162 la cel de masterat.

În ceea ce privește studiile doctorale, USV scoate la concurs 44 de locuri bugetate, dintre care opt alocate etnicilor români de pretutindeni, precum și 83 de locuri cu taxă.

Toate informațiile referitoare la sesiunea de admitere septembrie 2022 sînt publicate pe pagina web https://admitere.usv.ro/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava