Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiștii suceveni au confiscat sau indisponibilizat în cadrul acțiunilor desfășurate pe raza județului Suceava, în cadrul controalelor în trafic dar și în urma documentării activităților ilicite privind exploatarea lemnului, cantitatea de aproape 800 metri cubi material lemnos.

Astfel, în ultimele două zile, polițiștii Inspectoratelor de Poliție Suceava, Maramureș, Satu Mare și polițiști de frontieră, au fost angrenați în ample activități, în zona de nord a celor trei județe, pentru combaterea infracționalității, în special a celei silvice, tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale și creșterea gradului de siguranță rutieră.

În cadrul activităților coordonate de Serviciul de Ordine Publică a fost verificat modul de respectare a prevederilor legale de către agenți economici care au ca obiect de activitate domeniul silvic. Au fost efectuate verificări atât în ceea ce privește depozitarea, prelucrarea, sortarea și comercializarea materialului lemnos, cât și transportul acestuia.

De asemenea, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră,  polițiștii implicați în aceste activități  pe anumite tronsoane de drum au oprit pentru verificări 537 de vehicule. Neregulile constatate au fost sancționate prin aplicarea a 439 de sancțiuni contravenționale a căror valoarea a depășit 178.000 de lei. Polițiștii au reținut 24 de permise de conducere.

În ceea ce privește problematica silvică, doar la nivelul județului Suceava, echipele de polițiști au controlat peste 50 de transporturi de material lemnos și au efectuat verificări la agenți economici de profil  și în partidele de explotare din fondul forestier, confiscând sau indisponibilizând cca. 800 metri cubi material lemnos în valoare de cca. 130.000 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava