• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Mai mulţi voluntari vor participa, pe 31 martie, de la ora 13:00, la o acţiune intitulată „Prietenii naturii”. Desfăşurată în cadrul Campaniei „Vestitorii Primăverii”, acţiunea va consta în plantare de puieţi de molid pe un amplasament din zona Ilişeşti, aparţinînd Ocolului Silvic Bisericesc Ilişeşti. Campania se va finaliza în cursul lunii aprilie a.c., cu organizarea evenimentului „Bucuria de a dărui”, constând în donarea de alimente, materiale de constructii şi bunuri de folosinţă îndelungată unor familii aflate în dificultate din localităţile Pătrăuţi şi Liteni.
Asociaţia Societatea pentru Egalitate de Gen „SEG” Suceava şi Ocolul Silvic Bisericesc Ilişeşti, în parteneriat cu Asociaţia „EUROACTIV” Suceava, Palatul Copiilor Suceava, Rotaract Suceava, Asociaţia „ PLAI STRĂBUN” Pîrteştii de Jos sunt cei care au pus la cale acţiunea „ Prietenii naturii”. Potrivit preşedintelui SEG, Luminiţa Banc, Ocolul Silvic Bisericesc Ilişeşti va asigura o masă caldă voluntarilor, la Casa Pelerinului din Vîrfu Dealului, iar Asociaţia SEG va oferi fructe, dulciuri şi suc. „La această acţiune vor participa voluntari ai asociaţiilor partenere şi o parte din cîştigătorii concursului de Miss şi Mister Bucovina organizat sîmbătă, 26 martie a.c., la Sopping City Suceava, în cadrul aceleiaşi campanii”, a mai spus Luminiţa Banc.

Acţiune de plantare de puieţi de molid la Ilişeşti, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava