Concert pascal
MOPAN Suceava

Ediția din acest a Programului ”Crăciun în Bucovina” este plină de acțiuni atractive atât pentru localnici cât și pentru turiști, acțiuni care se vor desfășura în toate cele 114 localități ale județului. Nu vor lipsi concertele de colinde sau festivalurile obiceiurilor de iarnă. Spre exemplu pe 15 decembrie pe esplanada Casei de Cultură din Suceava vor evolua de la ora 16 Ansamblul Studențesc „Arcanul” al  USV, Grupul vocal al Palatului Copiilor din Suceava și  soliștii Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Ștefan Hrușcă va concerta în centrul Sucevei pe 18 decembrie de la ora 18.00

În aceeași locație dar pe 18 decembrie de la ora 17.30 vor concerta Grupul vocal ,,Dorul Șomuzului” din Hârtop și Grupul vocal al Așezământului „Sf. lerarh Leontie” din Rădăuți iar de la ora 18.00 este așteptat Ștefan Hrușcă. O acțiune aparte va avea loc pe 19 decembrie de la ora 17.00 și anume ”Sărbătoarea minorităților”. Tot în centrul Sucevei vor evolua Ansamblul polonez „Solonceanca” din Solonețu Nou, Grupul vocal „Vocile Negostinei” din Negostina și Grupul vocal „Huțulii” din Moldovița. Programul mai include concertul de colinde „Ne-am pornit să colindăm” cu Grupul vocal ,,Străjăncuța” din Straja, Grupul vocal „Bucovina” din Calafindești, Grupul folcloric ,,Obcina Stânișoarei” din Mălini, Grupul vocal „Simion Florea Marian” din llișești, Grupul folcloric „Arcanul Bătrânesc” din Frătăuții Noi, Ansamblul de copii și tineri „Balada Bucovinei” Suceava.

Parada Măștilor în Suceava pe 27 decembrie de la ora 11.00

Festivalul Internațional al Obiceiurilor de Iarnă se va desfășura în municipiul Suceava pe 27 decembrie și va debuta cu parada măștilor de la ora 11.00 cu plecare a coloanei de la Stațiunea de Cercetări Agricole. Spectacolul obiceiurilor de iarnă va începe la ora 12.00 pe esplanada din centrul Sucevei și va ține până spre ora 21.00. Pe 29 decembrie  va avea loc și la Vatra Dornei Festivalul Datinilor și Obiceiurilor de Iarnă începând cu ora 11.00, dar și la Broșteni începând cu ora 15.00 iar pe 13 ianuarie la Drădușeni va avea loc Festivalul Obiceiurilor de Iarnă pe Stil Vechi de la ora 11.00.

Acțiuni atractive pentru localnici și turiști în ediția din acest an a Programului ”Crăciun în Bucovina”. Vezi programul complet, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava