Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Alexandru Giugaru, unul dintre cei mai populari și talentați actori români, rămâne o figură marcantă în istoria teatrului și cinematografiei românești. Cu o carieră impresionantă și o viață personală plină de evenimente, Giugaru a lăsat o amprentă puternică în inimile publicului, notează click.ro.

Cu toate că a fost căsătorit de nouă ori, viața sentimentală a lui Alexandru Giugaru a fost una tumultuoasă. Atras de femei tinere, el a avut relații cu partenere de viață mult mai mici decât el. Prima sa soție avea pe atunci 17 ani și a fost doar începutul unei serii de căsătorii și aventuri romantice.

„Era cu vreo 30 de ani mai mică decât tata. Întotdeauna a avut femei mai tinere. Nici el nu mai ştia, la un moment dat, câte neveste avea. Din ceea ce mi-a povestit, legal, tata a avut nouă neveste. La un moment dat, uitând că nu e divortaţ de una dintre ele – o tipă din Timişoara sau din Cluj – s-a însurat cu alta în Bucureşti. Şi s-a trezit că este bigam!”, a povestit fiica acestuia, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/actorul-roman-care-s-a-insurat-de-noua-ori-dupa-ce-2356486.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava