Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul Partidului Forța Națională, Alexandru Băișanu, a criticat dur intenția liberalilor de a amâna adoptarea legii pentru dublarea alocațiilor pentru copii. Într-o intervenția în Camera Deputaților, în ședința în care s-a supus la vot adoptarea acestei legi, Alexandru Băișanu, a spus că una susțineau liberalii atunci când se aflau în opoziție, cu privire la dublarea alocațiilor și alta fac acum când sunt la guvernare. „Aș vrea să exprim un punct de vedere care să ducă la limpezirea lucrurilor și la ceea ce se întâmplă în momentul de față în Parlamentul României. Aș începe rugându-i pe colegii de la PNL să se abțină de la orice comentariu și de la orice scuză privind imposibilitatea dublării alocațiilor pentru copii. E rușinică. Asta le va face rău în continuare. Să înțeleg că până acum, când nu făceați domniile voastre bugetul, când nu dumneavoastră făceați rost de bani ați vrut să puneți în cârca PSD o mare greutate, și anume de mărirea alocațiilor pentru copii. Ați făcut-o atunci când erați în opoziție. OK, PSD a reușit, a scos banii, a mărit și a dublat alocațiile copiilor. Rușinos însă a fost că PSD nu a intuit chestiunea asta și nu a înțeles că alocațiile copiilor trebuie mărite în permanență. Acum asta e. Dar revenind, acum când sunteți la guvernare vă comportați ca Ceaușescu. O să începeți să ne tăiați și rația la pâine și rația la salam și rația la lapte, pentru că cică nu sunt bani. OK. Nu ați știut că nu sunt bani atunci când ați venit la guvernare sau ați crezut că veniți la guvernare și o lălăiți? O dați din una în alta, guvernați, vă puneți oameni pe funcții și atât. Nu domnule. Guvernare înseamnă responsabilitate”, a declarat Alexandru Băișanu.

El a subliniat că să fii la guvernare înseamnă patriotism și să propui legi, să le votezi în sprijinul României și spre binele României, indiferent de consecințe. „Vă gândiți la ce o să se întâmple dacă mai luați sau nu voturi. Nimeni nu ar trebui să se gândească la voturi. Ar trebui să vă gândiți numai la viitorul acestei țări. Iar viitorul acestei țări începe de la copiii noștri. Bugetul pentru armament al Armatei este de 2%. cumpărăm rachete, avioane, bombe, pistoale, parcă mâine ar începe al treilea război mondial. Nu începe nici un război. Nu sunt antagonice cele două bugete, pentru copii și pentru armată. Dar dacă avem obligați fiind de NATO să mărim și să ținem la 2% bani în buget pentru cumpărare de avioane, ar trebui să găsim și bani puțini pentru acești mulți copii ai României care au nevoie de bani. Un pușcăriaș care a greșit stă în pușcăriile din România și primește de la statul român undeva la 3.000 și ceva de lei pe lună. Mi se pare normal nu o dublare, ci o triplare sau chiar mai mult a acestor alocații pentru copii. Să o facem astăzi pentru că sunt foarte mulți copii necăjiți în România. Hai să ne gândim la ei și nu la voturi și nu la bugetul pe care nu îl puteți acoperi. Ați venit la guvernare acoperiți bugetul, faceți loc de bani și guvernați România așa cum ați promis, nu așa cum ați mințit”, a încheiat deputatul Alexandru Băișanu.

Alexandru Băișanu critică dur PNL pentru intenția de a amâna dublarea alocațiilor pentru copii, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava