Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Miercuri, 15 mai 2024, ora 17.00, în cadrul După-amiezilor francofone la Suceava, Alianţa Franceză din Suceava, în colaborare cu Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, va organiza activitatea „Europe des ados”.

Elevii de clasa a VIa şi a VIIa coordonaţi de prof. grad 1 Adriana Duceac şi prof. grad 1 dr. Alexandra Sîrghi, vor descoperi, prin activităţile derulate, că Europa este un spaţiu al diversităţii culturale şi că fiecare element de unicitate aduce o valoare în plus familiei europene.

Evenimentul îşi propune să sensibilizeze participanţii cu privire la identitatea Europei în anul 2024, iar activităţile propuse (jocuri interactive, lectură, muzică) să devină atât un prilej de descoperire a personalităţilor, monumentelor, tradiţiilor, curiozităţilor din diverse ţări europene, cât şi unul de învăţare a limbii franceze.

Obiectivul principal este ca, la finalul acestei activităţi, fiecare copil să simtă cu adevărat că Europa în care trăieşte este şi Europa sa şi că valorile pe care le regăseşte în alte culturi sunt şi valorile sale.

Mai multe informații și documente video despre această activitate pot fi consultate pe adresa facebook a Alianței Franceze din Suceava: https://www.facebook.com/Alliance-Francaise-de-Suceava-100509888805151 precum și pe site-ul Alianței Franceze din Suceava: https://afsuceava.ro.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava