Concert pascal
MOPAN Suceava

Celebrităţile mondiale au defilat, miercuri seară, la Paris, pentru a aduce un omagiu carierei creatorului francez Jean-Paul Gaultier, la ultima prezentare haute-couture a acestuia. Senzația serii a fost artista Amanda Lear, care arată senzațional la 80 de ani. Poate numai la Tina Turner să mai fi văzut așa picioare perfecte, la vârsta a treia, notează click.ro.

250 de rochii, inspirate de modelele clasice Jean Paul Gaultier, cu sânii conici, rochii port-jartieră, rochii păpuşi gonflabile, au făcut deliciul spectatorilor de la Théâtre du Châtelet. Pentru această prezentare de modă, designerul, în vârstă de 67 de ani, a făcut apel la numeroase staruri, combinând genurile, vârstele şi formele. Au urcat pe podium Iris Mittenaere, Catherine Ringer, Dita Von Teese, Kiddy Smile, Béatrice Dalle, Amanda Lear, Mylène Farmer, Cristina Cordula, Bella Hadid, Gigi Hadid  etc, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet și vezi foto pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/amanda-lear-picioare-socant-de-perfecte-la-80-de-ani-artista-defilat-pe-podium

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava