Concert pascal
MOPAN Suceava

Curtea de Handbal EHF a lansat o hotărâre în cauza privind incidentul care a avut loc după fluierul final al semifinalei 2012-2013 dintre: Handball Esch Luxemburg şi CSU Suceava.
În timp ce echipa gazdă celebra victoria şi calificarea lor în finală, un fan român a intrat pe terenul de joc, a lovit un arbitru EHF şi a împins delegatul EHF.
Handbal Esch, ca organizator al meciului, trebuie să plătească o amendă de 2.500 euro (1.000 euro impuse pe o bază suspendat, cu o perioadă de probă de doi ani) pentru eşecul de a menţine ordinea, siguranţa şi securitatea după meci în conformitate cu obligaţiile lor prevăzute la articolele 1 şi 6 din Regulile EHF pentru securitate şi proceduri de securitate şi 8.1.15 de regulamentele Cupelor Europene 2012-2013.
CSU Suceava, trebuie să plătească o amendă de 4.000 € (1.500 euro impuse pe o bază suspendat, cu o perioadă de probă de doi ani), deoarece cluburile sunt responsabile pentru comportamentul suporterilor lor, în conformitate cu articolul 8.1.13 din 2012-2013 din Regulamentele Cupelor europene EHF şi 2.2 din Regulamentul juridice EHF.
Amenzile au fost aplicate în conformitate cu articolele B.4 ale EHF lista de sancţiuni, precum şi 5 şi 7 din Catalogul de Sancţiuni legate de normele EHF pentru securitate şi proceduri de securitate.
„Clubul nostru a transmis deja o scrisoare către EHF în care se menţionează că suporterul care i-a agresat pe oficialii partidei din Luxemburg nu făcea parte din delegaţia care a venit de la Suceava. Fan-ul a fost identificat şi este un cetăţean român care domiciliază de şase ani în Anglia. S-a specificat deci faptul că echipa noastră nu are nicio legătură cu incidentul respectiv şi nici cu persoana în cauză care este direct răspunzătoare pentru gestul său şi trebuie să suporte consecinţele” a declarat directorul sportiv al CSU Suceava, Petru Ghervan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava