Concert pascal
MOPAN Suceava

Ajunsă la 46 de ani, Andreea Esca nu se prea împacă cu gândul că ar putea deveni deja soacră mică. Vedeta Pro TV nu-și grăbește fiica, pe Alexia (22 de ani) la măritiș cu Mario Fresh, notează click.ro. Cei doi porumbei ba se ceartă, ba se împacă în ultima vreme, că așa-i dragostea, la tinerețe, cu năbădăi!

Andreea Esca l-a plăcut mereu pe alesul fiicei sale, Mario Fresh, însă consideră, totuși, că cei doi amorezi sunt cam tineri ca să se gândească de pe acum la căsătorie.

„Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atâta timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită. În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată, la 20 de ani. Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei”, a declarat Andreea Esca, pentru Click!, dezvăluind că fiica ei nu are niciun gând de măritiș, deocamdată, cu Mario Fresh.

Citește mai multe EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/andreea-esca-nu-vrea-nici-in-ruptul-capului-sa-si-2240405.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava