Concert pascal
MOPAN Suceava

Încă un divorț surprinzător în lumea mondenă. Îndrăgitul actor Andrei Aradits (49 de ani), cunoscut publicului mare mai ales din proiectele de televiziune, precum „Te cunosc de undeva” (Antena 1), a dezvăluit că a divorțat, după 17 ani de mariaj. Totul a ieșit la iveală într-un dialog liber cu Jorge, pentru noul podcast realizat de acesta din urmă pe YouTube. Aradits și-a deschis sufletul în această emisiune și a povestit și despre alte traume din viața sa, precum despărțirea părinților și experiența dintr-un cămin de copii. Click! îți spune care sunt cele mai impresionante declarații.

„Ai mei au divorțat atunci când eram foarte mic și cred că am stat o iarnă la un cămin săptămânal. Am de acolo unele dintre cele mai triste amintiri din copilăria mea”, i-a povestit Andrei Aradits, lui Jorge.

Fosta parteneră de viață a celui care a fost jurat la emisiunea “Te cunosc de undeva” este acum în India. „Nu o să rup tăcerea, lasă-mă în pace, am fost discret… Eu cu Eric suntem de ceva timp…”, a mai povestit actorul, conform sursei citate.

Actorul cunoscut pentru rolul jucat în serialul Vlad de la ProTV, dar și pentru ipostaza de jurat în show-ul „Te cunosc de undeva,  de la Antena 1”, a mărturisit că relația cu soția lui s-a terminat: “Am divorțat. De Dragobete ne-a venit termenul la judecătorie. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, frate, aș fi folosit scuza asta.(…) E mai deștept de atât…”, a spus Andrei Aradits, care l-a blocat puțin pe Jorge după ce i-a povestit aceste lucruri mai intime care țin de familia lui, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andrei-aradits-ai-mei-au-divortat-cand-eram-mic-2249910.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava