Concert pascal
MOPAN Suceava

Andrei Dorin Rusu a urcat pe podium la un puternic Grand Prix care s-a desfăşurat recent la Bruxelles, în Belgia. Sportivul antrenat de Cristian Prâsneac la CSM Dorna Vatra Dornei a încheiat pe locul 3 în cursa de 1.500 de metri, cu timpul de 3 minute, 42 de secunde şi 67 de sutimi. Cursa a fost câştigată de elveţianul Jan Hochstrasser (3:38:72), urmat de neozeelandezul Matt Manning (3:42:10).

“Dacă alergam în prima serie, fugeam un 3,40-3,41. Am alergat singur de la 800 de metri. Este o realizare foarte mare pentru mine, ţinând cont ca am fost şi accidentat”, a declarat atletul dornean. Pentru Andrei Dorin Rusu şi Cristian Prâsneac următoarea ţintă este îndeplinirea baremului pentru Campionatul European de Seniori de la Berlin.

“Anul acesta avem în plan să coboram sub 29,45 în proba de 10.000 de metri. Sperăm să găsim o cursa întinsă în care să ne îndeplinim baremul pentru Europene”, a declarat antrenorul Cristian Prasneac, care a ţinut să mulţumească conducerii Primăriei Municipiului Vatra Dornei pentru deplasare oferită sportivului în Belgia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava