• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Braşovul a găzduit de curând, cea de-a V-a ediţie a Semimaratonului Internaţional Intersport, competiţie la care a participat cu succes şi sportivul Andrei Dorin Rusu, antrenat la Clubul Sportiv Municipal Dorna Vatra Dornei de Cristian Prâsneac. La finalul celor 21 de kilometri, Andrei Dorin Rusu a reuşit să câştige medalia de argint la categoria open, după basarabeanul Vitali Gheorghiţă, şi în acelaşi timp s-a impus la tineret, la categoria sub 22 ani.

„Sunt foarte încântat de cursa făcută de Andrei Dorin Rusu, care după acest semimaraton greu, cu o diferenţă mare de nivel, ne dă mare încredere pentru competiţiile viitoare de obiectiv. Astfel ne-am propus să facem baremul pentru Campionatul Mondial de juniori I în proba de 10.000 de metri şi să obţinem o medalie la Campionatul European de Alergare Montană. Mulţumim Primăriei municipiului Vatra Dornei pentru sprijinul pe care ni-l acordă în pregătire şi la concursuri”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Sursa foto:www.monitoruldedorna.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava