Concert pascal
MOPAN Suceava

Atleții medaliați la marile competiții disputate în 2016, Andrei Gag, Alin Firfirică, componentele ștafetei feminine de 4×400 m, și finalista Andreea Panțuroiu, precum și antrenorii lor au fost premiați de Federația română de specialitate, suma totală, asigurată prin venituri proprii, fiind de circa 158.000 de euro.
Vedeta ceremoniei, desfășurată la sediul Federației Române de Atletism, a fost, datorită rezultatele excelente obținute în primele luni ale acestui an, aruncătorul de greutate Andrei Gag, medaliat cu argint la Campionatele Mondiale indoor de la Portland (SUA) și cu aur la Cupa Europei de aruncări lungi de la Arad, localitatea sa natală, el primind, ca și antrenorul Ion Zamfirache, în total câte 40.000 de euro.
Practic, Andrei Gag a câștigat sau a urcat pe podium la toate competițiile de obiectiv de anul acesta, cucerind și medalia de aur la Balcaniada de la Istanbul. De asemenea, aruncătorul arădean, legitimate la CSU Suceava, se află printre cei 14 atleți români care și-au asigurat prezența la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din august.
Într-o scurtă alocuțiune la premiere, Andrei Gag a mulțumit federației și conducerii acesteia, președintele Ion Sandu fiind tot locuitor al Aradului, precum și, în special, antrenorului pentru încredere și pentru sfatul, simplu, dar extrem de eficient pe care i l-a dat întotdeaua: „Mi-a spus mereu să mă concentrez pe primele aruncări, mai ales pe cea dintâi, și iată că la majoritatea concursurilor am reușit să mă instalez pe primul loc din prima. La Mondiale, mi-am pregătit foarte bine debutul, cu toate că am avut emoții mari. Am sperat până la sfârșitul concursului să rămân cu argintul”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava