Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, de la ora 11.00, Rapid Suceava va evolua pe terenul grupării CF Brăila în al doilea meci din cadrul turneului play-off al seriei I a Ligii a II-a. Jucătorii suceveni şi-au „refăcut” oarecum moralul pentru că au primit salariile restante înainte de acest joc. Acest lucru a fost posibil după un efort făcut de conducerea clubului sucevean.
„Situaţia de incertitudine financiară, care ne-a făcut rău în ultima perioadă, a fost depăşită datorită faptului că preşedintele Gabi Clim a reuşit să rezolve câteva probleme. Am jucat bine doar o repriză, la Buzău, apoi au urmat o grămadă mult mai modeste. Ştiu că valoarea jucătorilor noştri nu este cea arătată în ultimele partide, am avut şi ghinion şi sper să ne revenim. Meciul de la Brăila este unul complicat, dar gruparea brăileană este una care joacă, nu se „închide”, lucru care poate fi bun şi pentru noi. Este momentul pentru o revenire şi cred că psihicul jucătorilor noştri va fi mai bun şi rezultatul în consecinţă” a afirmat antrenorul sucevenilor, Bogdan Tudoreanu.

„Mergem să câştigăm la Brăila. Ne lipsesc enorm Semeghin şi Velescu, dar este momentul să arătăm de ce suntem capabili. Vom avea adversari cu experienţă ca Onofraş, Frunză sau Ungureanu, dar eu cred că nu vom pierde” a spus şi Saşa Marinkovic.
„Mă bucur că s-au rezolvat oarecum probleme noastre şi sunt mulţumit pentru sărbătorile pascale sunt pentru toată lumea. Ne vom lupta la Brăila pentru un rezultat bun” a declarat fundaşul Constantin Ferariu.
Înainte de disputa de la Brăila, rapidiştii suceveni au acuzat, pe drept, lipsa unui teren de antrenament, „hibă” la Suceava.
„Nu am avut parte de un ciclu complet de antrenamente pe „Areni” în acest an. De fiecare dată, pentru că vremea este instabilă la noi, lucrurile se complică şi trebuie să ne pregătim la Iţcani, eventual Şcheia sau la „Balon” la Universitate, suprafeţe de joc diferite de cea pe care se joacă în campionat. Ne lipseşte mult Semeghin, un sportiv deosebit care ajuta enorm de mult echipa, dar va trebui să ne descurcăm fără el. Oricum, în opinia mea am făcut un sezon competiţional 2014-2015 bun şi ne aflăm într-o poziţie de neanticipat la început” a conchis antrenorul Bogdan Tudoreanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava