Concert pascal
MOPAN Suceava

Sezonul 6 „America Express” a reprezentat o adevărată provocare pentru mai multe vedete din România. Printre cunoscuți precum Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru), Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Ionuț Rusu și George Tănase, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș, jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov, se numără și Alexia și Aris Eram, copiii Andreei Esca. Deși nu a câștigat competiția, iubita lui Mario Fresh nu regretă experiența de care a avut parte, notează click.ro.

În timpul unei sesiuni de Q&A, când tânăra a avut o bucată de timp pentru a discuta cu fanii ei, s-a lovit de mai multe întrebări, printre care una referitoare la experiența de care a avut parte pe „Drumul Soarelui”.

„Ai mai repeta „America Express?”, a fost întrebarea primită de Alexia Eram, care a mărturisit că ar accepta fără nicio ezitare.

„Am primit foarte multe întrebări dacă aș mai repeta odată „America Express”. Răspunsul este DA! Mâine dacă ar trebui să plec din nou, aș face-o. A fost cea mai mișto experiență a mea și mi-ar plăcea să merg în alte țări și să am alte experiențe. Aș vrea să mai merg odată în „America Express”, tot cu Aris”, a fost răspunsul oferit de fiica Andreei Esca, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ar-mai-retrai-alexia-eram-experienta-america-2328952.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava