Concert pascal
MOPAN Suceava

Ariana Grande a primit titlul de cetăţean de onoare al oraşului Manchester, după organizarea concertului ‘One Love Manchester’, prin care s-au strâns peste 3 milioane de lire sterline, sumă ce a fost donată victimelor şi familiilor afectate de atacul terorist din 22 mai, care s-a soldat cu moartea a 22 de persoane, informează contactmusic.com.

Membrii consiliului au votat în unanimitate, astfel, Ariana Grande a devenit prima persoană care a primit titlul de cetăţean de onoare al acestui oraş englezesc. Înainte de a se începe votarea, şeful consiliului, Richard Leese, a spus, potrivit sursei citate: „Era de înţeles dacă (Ariana Grande) nu ar fi vrut să se întoarcă vreodată în acest loc. Dar a hotărât să nu mai cânte până nu se va întoarce în Manchester. A făcut asta şi, mai mult, a adus alinare pentru sute de persoane, a strâns milioane pentru fundaţia ‘We Love Manchester’. Din acest motiv propun ca Ariana Grande să devină primul cetăţean de onoare al Manchester.”

Concertul caritabil al Arianei Grande, One Love Manchester, a avut loc pe 4 iunie, cântăreaţa fiind acompaniată de muzicieni şi trupe precum Black Eyed Peas, Robbie Williams, Take That, Justin Bieber, Coldplay, Niall Horan, Miley Cyrus, Katy Perry, Pharrell Williams, Little Mix şi Liam Gallagher.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava