Concert pascal
MOPAN Suceava

Dacă te uiţi la fotografiile recente cu Arnold Schwarzenegger, nici nu ai spune că starul a avut mari probleme de sănătate în ultimii ani. Actorul, în vârstă de 75 de ani, încă îşi satisface poftele tinereţii: bea, fumează trabuc… Dar, ce e drept, face în continuare şi foarte multă mişcare. Pentru că nu va uita niciodată experienţa de acum patru şi, respectiv, doi ani, când nu credea că îşi va mai reveni după operaţiile pe cord deschis, notează click.ro.

„Nu m-am simţit niciodată în stare să fac asta. Am suferit o operaţie pe cord deschis şi am suferit foarte mult. A trebuit să fac exerciţii de respiraţie de cinci ori pe zi, pentru a-mi reeduca plămânii. Eram frustrat şi furios, iar în cele mai grele momente ale mele, nu credeam că-mi voi mai reveni vreodată”, a mărturisit starul în 2018, într-un interviu acordat pentru postul tv CNN.

Iată nu doar că şi-a revenit, dar este într-o formă de zile mari şi îşi permite din nou să trăiască aşa cum îi dictează inima. Arnold este adesea surprins de paparazzi în timp ce bea sau fumează. Dar, e drept, mai des este întâlnit în timp ce se antrenează.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/arnold-schwarzenegger-transformare-neasteptata-la-2196369.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava