Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociația Hope 4 Humanity, prin proiectul său UniTalks, aduce în prim-plan două evenimente deosebite, aducând tinerilor din județul Suceava oportunitatea de a se conecta cu universul literar și designului grafic.

În cadrul primei întâlniri, ce va avea loc sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 16:00, la Amfiteatrul Colegiului Național „Nicu Gane” din Fălticeni, Doina Jela, o figură marcantă în literatura română, va fi gazda unei discuții deschise despre experiența sa ca scriitoare și despre călătoria în lumea scrisului, fiind autoarea renumitului roman „Drumul Damascului” și a multor alte volume memorabile. Evenimentul promite să ofere o perspectivă intimă asupra procesului creativ și a provocărilor întâmpinate în acest domeniu fascinant al literaturii române contemporane.

În a doua zi, duminică, 19 noiembrie, de la ora 14:00, la sala de conferințe a companiei ASSIST Software în Suceava, o altă profesionistă, Nadia Cojocaru, expertă în User Experience (UX) și Design Grafic, va fi protagonistă într-o discuție interactivă despre lumea graficii și designului digital. Prin experiența și expertiza sa, Nadia va oferi participanților sfaturi practice și va răspunde întrebărilor referitoare la aceste domenii de activitate. De asemenea, în a doua parte a întâlnirii va avea loc și un atelier practic, în care participanții vor avea ocazia să creeze individual și în echipe un produs de design graphic.

Aceste evenimente reprezintă o platformă perfectă pentru tineri de a obține o perspectivă mai profundă asupra industriei literare și a designului grafic, beneficiind de sfaturile și experiența directă a unor profesioniști activi local, dar cu expunere națională și internațională.

Participarea la ambele evenimente este gratuită, cu înscriere în prealabil, locurile fiind limitate. Asigurarea unui loc se face prin completarea formularelor de înscriere disponibile pe rețelele de socializare a proiectului UniTalks.ro, respectiv ale organizației Hope 4 Humanity.

Proiectul #UniTalks, finanțat prin Corpul European de Solidaritate, continuă să ofere o serie de oportunități educative și inspiraționale pentru tineri în căutarea carierei potrivite și pentru cei dornici să exploreze diverse domenii de activitate. Cele două ateliere din acest sfârșit de săptămână sunt organizate de către Hope 4 Humanity în parteneriat cu Casa de Poezie Light of Ink, Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni și compania suceveană ASSIST Software.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava