Concert pascal
MOPAN Suceava

Atleții suceveni au avut o comportare foarte bună la Cupa României la cros, competiție care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, în pădurea Rediu, de lângă Botoșani.

CSM Dorna Vatra Dornei a punctat la această competiție prin sportiva Claudia Costiuc, care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la categoria de vârstă U20, în vreme ce Alexandru Prâsneac a cucerit medaliile de bronz atât în concursul individual de la U18, cât și în proba pe echipe, alături de Petrea Bodea, Luca Damian și Andrei Ștefănică. Antrenorul Cristian Prâsneac s-a declarat mulțumit de aceste rezultate și a dorit să mulțumească pentru susținere Primăriei Vatra Dornei și sponsorilor Apa Bucovina, Mol România și Restaurantul Silva.

De asemenea, Roxana Ghiuță, atletă cu dublă legitimare CSM Suceava – CSU Suceava, a cucerit argintul la categoria de vârstă U20 feminin atât la individual, cât și în întrecerea pe echipe, unde a concurat pentru CSM Suceava împreună cu Maria Luca și Diana Pascal.

Pe lista laureaților ediției din acest an a Cupei României la cros s-au numărat și sportivii de la CSȘ Gura Humorului, care au cucerit trei medalii în probele pe echipe, după cum urmează: aur la Copii II, concurând în formula Ioan Prelucă, Alessandro Măcărescu și Iustin Ursachi, și două de argint la feminin, la categoriile Junioare I (Selena Robaniuc, Vanessa Tipa, Alexandra Hoffman) și Copile I (Diana Grosu, Daria Floriștean, Irina Mihăiescu și Ioana Păurariu). În spatele rezultatelor obținute de atleții de la CSM Suceava, CSU Suceava și CSȘ Gura Humorului stă antrenorul Silviu Casandra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava