Concert pascal
MOPAN Suceava

Zilele trecute, la Băile Felix au avut loc Campionatele Naţionale de cros, competiţie la care au participat 126 de sportivi din întreaga ţară. O performanţă deosebită a realizat rădăuţeanca Angela Olenici, care a reuşit să cucerească titlul naţional în întrecerea junioarelor I. Având în palmares o medalie de aur şi una de argint la Balcaniadă, atleta antrenată de Iustin Tătărău reprezintă în acest moment gruparea CSM Oneşti, după ce în ultimii ani a fost legitimată la LPS Suceava.

O comportare excelentă au avut şi atletele de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc pregătite de Erzilia Ţîmpău, care au reuşit să devină campioane naţionale în întrecerea pe echipe ale junioarelor I, activând în formula Mădălina Sârbu, Anca Moroşan, Antonia Bodnariuc şi Bianca Catrinar. De asemenea, Mădălina Sârbu a mai cucerit o medalie de argint în concursul individual. Foarte aproape de podiumul individual la tineret a fost şi Marius Turcu, tot de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, acesta consolându-se cu faptul că primii patru clasaţi la Naţionalele de cros au obţinut automat calificarea pentru Campionatul Balcanic din Muntenegru.

În aceeaşi competiţie, de la Băile Felix, CSM Dorna Vatra Dornei s-a clasat pe poziţia a patra în concursul pe echipe al juniorilor I.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava