Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Asociația Schitul Laura Lavrentie organizează pentru Centrul Multifuncțional de Zi HOPE’S acțiunea ”Bal caritabil- O șansă pentru copiii cu autism”.  Acest eveniment va avea loc pe data de 17 Noiembrie 2023, la Hotel Gerald’s, ora 17:00. ”Într-o seară plină de compasiune și solidaritate, veți avea ocazia să contribuiți la sprijinirea acestor copii minunați”, transmis organizatorii.  „Împreună putem face o schimbare” – este deviza dup care e ghidează acest demers nobil. ”Evenimentul va fi plin de surprize, precum tombole, licitații captivante și alte activități speciale prin care puteți face donații pentru o cauză admirabilă. Vă așteptăm cu o atmosferă plăcută, susținută de o formație muzicală ce vă va încânta cu acorduri de muzică ușoară. Ținuta eleganta, de seară, este obligatorie”, au mai spus organizatorii.

Intrarea la bal se face pe baza unei invitații, pe care o puteți obține completând formularul de aici (https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfh…/viewform…) .

Prețul unui bilet este de 150 de lei per persoană. ”La secțiunea “Suma pe care doriți să o donați” vă rugăm să includeți cei 150 lei. Suntem profund recunoscători pentru cei care doresc să ofere mai mult în această seară de caritate. „Toți copiii merită să zâmbească” – și prin contribuția dumneavoastră, această seară magică va aduce zâmbete pe chipurile copiilor cu autism. Toate fondurile strânse vor fi direcționate către Centrul Multifuncțional de Zi HOPE’S, unde vor face o diferență semnificativă. Alăturați-vă nouă și fiți parte din această inițiativă de caritate ce aduce lumină și speranță în viețile acestor copii minunați”, a spus organizatorii.

Pentru mai multe detalii: 0722458858

Link înscrieri: https://forms.gle/Zf9oxdnmAPUHWt6x7

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava