Concert pascal
MOPAN Suceava

Petrecerea burlacilor, organizată de Gabi Bădălău în cinstea lui Florin Salam, s-a încheiat extrem de prost pentru protagoniști. Atât viitorul mire, cât și maestrul de ceremonii, Gabi Bădălău, au avut parte de un scandal de pomină și de alte violențe, atunci când Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția în apartamentul unde se desfășura dezmățul. Click! a aflat că Bianca i-a spus „adio” afaceristului din Bolintin.

Petrecerea deocheată de joia trecută, la care au întreținut atmosfera vreo 4 domnișoare și vreo 5 domni, printre care Florin Salam și Gabi Bădălău, s-a încheiat cu scene demne de ring, anunță Spynews.ro. Nu de ringul de dans, ci de ringul de lupte. Bianca Drăgușanu a descins în apartamentul din Pipera unde avea loc distracția și a ieșit un scandal monstru, care a culminat cu o despărțire furtunoasă.

Click! a aflat că Bianca i-a spus „adio” lui Gabi Bădălău, ce-i drept, la nervi, dar sunt slabe șansele ca de această dată relația să mai poată fi reluată. „Bianca a fost extrem de furioasă, a ieșit iureș. A intrat pe ușă cu o bâtă de baseball în mână și a lovit în tot ce a prins. Și-au luat-o și Gabi, și Florin, și câteva domnișoare care erau pe acolo și care încercau să fugă care încotro. Bianca, la nervi, vede negru în fața ochilor”, au povestit mai multe sursel pentru Click!.

Citește articolul complet, EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/bianca-dragusanu-si-gabi-badalau-s-au-despartit-588575.html

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit! Vedeta a sărit la bătaie după ce și-a prins iubitul la o petrecere deocheată, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava