Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala Sporturilor din Piatra Neamț a găzduit recent Campionatul Național de box pentru cadeți, competiție la care au participat cei mai buni 215 sportivi din România la această categorie de vârstă (14 ani).

Pugiliștii de la CSM Suceava pregătiți de Andu Vornicu au avut o comportare foarte bună, reușind să cucerească două medalii de aur, prin Șerban Ioan Stoica, la categoria 40 de kilograme, și Constantin Vodă, la categoria 42 de kilograme.

„Sunt două performanțe care au în spate o grămadă de ore de muncă la antrenamente și au venit în urma unui plan de pregătire foarte bine structurat, de la care nu ne-am abătut.

De altfel, am primit felicitări din partea președintelui FRB, Vasile Câtea, pentru modul în care s-au prezentat pugiliștii noștri la Campionatul Național. Am demonstrat că la Suceava există o școală de box care confirmă an de an, în ciuda faptului că posibilitățile sunt restrânse”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care a dorit să mulțumească pentru sprijin CSM Suceava și omului de afaceri Sergiu Spiță.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava